Warme maaltijden

eten

  

Menu week 8

Maandag 22 februari: Preisoep, Vis vol-au-vent met fijne groenten, Puree, Fruityoghurt
Dinsdag 23 februari: Kippesoep, Spaghetti, Bolognaisesaus, Bananenpudding
Donderdag 25 februari: Rundsbouillon, Braadworst, Vleesjus, Rode kool, Natuuraardappelen, Rijstpap
Vrijdag 26 februari: Groentesoep, Gestoofde vis, Boter citroensaus, Erwtjespuree, Frambozenmoussen 

Menu week 9

Maandag 1 maart : Bloemkoolsoep, stoverij, pittig slaatje, wedges, fruityoghurt
Dinsdag 2 maart : Erwtensoep, kipfilet, jus, appelmoes, natuuraardappelen, casinopudding
Donderdag 4 maart: Venkelsoep, kalfsgehaktbal, courgette-tomatensaus, purée, pralinévla
Vrijdag 5 maart : Spinaziesoep, gepaneerde vis, currysaus, gestoofde prei, pasta, kaasmousse met bosbessencoulis 

 Menu week 10

Maandag 8 maart: Knolseldersoep, Kipfilet, Zoetzure saus, Ananas, Rijst, Fruityoghurt
Dinsdag 9 maart: Wortelsoep, Kalfsfricassee in eiersaus, Spinaziepuree, Chocoladevla
Donderdag 11 maart: Peterseliesoep, Kalkoenlapje, Kippenjus, Snijboontjes, Natuuraardappelen, Vanillepudding
Vrijdag 12 maart: Tomatensoep, Gepaneerde vis, Tartaar, Koolsla, Puree, Appel