Warme maaltijden

eten

  

Menu week 19

Maandag 10 mei: Kervelsoep, Kippenfilet, Madeirasaus, jonge wortelen met peterselie, natuuraardappelen, yoghurt
Dinsdag 11 mei: Bloemkoolsoep, gebakken vis, tartaartsaus, lentesla, puree, stracciatellamousse

 

Menu week 20

Maandag 17 mei: Carmensoep, gevogeltevink, currysaus, ananas, groentenrijst, fruityoghurt
Dinsdag 18 mei: courgettesoep, hamburger, jus, fijne boontjes met tomaat, natuuraardappelen, platte kaas dessert
Donderdag 20 mei: Groentenbouillon, Krepinet, vleesjus, andijvie, natuuraardappelen, fruit
Vrijdag 21 mei: wortelsoep, gestoofde vis, boter-citroensaus, erwtjespuree, vanillevla met rozijnen 

 

Menu week 21

Maandag 24 mei: Feestdag
Dinsdag 25 mei: Carmensoep, biefstuk, pepersaus, wortelen en gember, aardappelen, yoghurt
Donderdag 27 mei: Tomatensoep, casslerrib, demi-glacesaus, spinazie, aardappelen, appelsien
Vrijdag 28 mei: Seldersoep, gegratineerde vis met tomaat, puree, wafel