Warme maaltijden

 

Menu week 8

Maandag 18 februari: Courgettesoep, Kalfsworst, vleesjus, rode bietjes met appel, Puree
Dinsdag 19 februari: Tomatensoep, Kalkoenfilet, Gevogeltejus, Spinazie, Natuuraardappelen
Donderdag 21 februari: Chinese bouillon, Gevogeltevink, kippejus, Gestoofde prei, Natuuraardappelen
Vrijdag 22 februari: Pompoensoep, Gestoofde vis, Vissaus, Broccolipuree

Menu week 9

Maandag 25 februari: Erwtensoep, Gegratineerde vis met spinazie, Puree, Fruityoghurt
Dinsdag 26 februari: Kervelsoep, Pasta, Bolognaisesaus, Gemalen kaas, Aardbeienmousse
Donderdag 28 februari Kippebouillon, Chipolata, Spekjessaus, Brusselse spruitjes, Natuuraardappelen, Vers fruit
Vrijdag 1 maart: Tomatenroomsoep, Gebakken vis, Kruidensaus, Knolselderpuree, Koffiepudding