Warme maaltijden

eten

 

 

Menu week 41

Maandag 11 oktober: Carmensoep, Vol-au-vent, Italiaanse salade, Rösti, Fruityoghurt
Dinsdag 12 oktober: Chinese bouillon, Braadworst, Vleesjus met ui, Rode kool, Natuuraardappelen, Rijstpap
Donderdag 14 oktober: Kippensoep, Kalfslapje, demi-glacesaus, Venkel in béchamelsaus, Natuuraardappelen, Wafel
Vrijdag 15 oktober: Pompoensoep, Gebakken vis, Citroen-botersaus, Erwtjespuree, Fruit

 

Menu week 42

Maandag 18 oktober: Ajuinsoep, Kalfsgehaktbal in citroensaus, Spinaziepuree, Fruityoghurt
Dinsdag 19 oktober: Bloemkoolsoep, Kipfilet, Kippenjus, Appelmoes, Natuuraardappelen, Casinopudding
Donderdag 21 oktober: Runderbouillon, Vleesbrood, Pittig saus, Fijne boontjes, Natuuraardappelen, Chocoladevla
Vrijdag 22 oktober: Courgettesoep, Gegratineerde vis met tomaat, Puree, Fruit

 

Menu week 43

Maandag 25 oktober : Waterkerssoep, Hamburger, Vleesjus, Andijvie, Natuuraardappelen, Fruityoghurt
Dinsdag 26 oktober: Heldere kippensoep, Lokerse paardeworst, Witlofsla, Puree, Koffiepudding
Donderdag 28 oktober: Groentesoep, Kalfsfricasse in de eiersaus, Erwtjes, Puree, Wafel
Vrijdag 29 oktober: Tomatensoep, Gepaneerde vis, Currysaus, Gestoofde prei, Pasta, Chocomousse