Nieuws van 2A op de Gallopade (22 en 23 oktober 2015)

donderdag 22/10/2015:
- 14u13: Deze ochtend hebben we kennis gemaakt met de paardjes, want ze hadden honger. Wij hadden het geluk ze eten te mogen geven! Daarna hebben we een tof spel met veel opdrachten gespeeld. Het is ons gelukt om alle opdrachten uit te voeren! We hebben ons buikje rond gegeten. Nu zijn we op weg naar het bos voor nog wat spelletjes. Groetjes vanop de Gallopade!
- 21u02: Wat doe je zoal in het bos? Luisteren, kijken, voelen, ruiken, paddenstoelen onderzoeken, kriebeldiertjes zoeken en kampen bouwen, natuurlijk! Ook de paardjes kunnen niet zonder eten, dus wij waren weer paraat. Na het eten van de boterhammen was het tijd om het zwembad van de Gallopade uit te testen. De jongens en de meisjes van 2A hebben het goed gekeurd! Als roosjes gaan ze nu de nacht in om morgen helemaal klaar te zijn voor het pony rijden! :-) Slaapwel, iedereen! 


vrijdag 23/10/2015: 
- 14u10: Deze ochtend gaven we de paarden eten, we poetsten 6 pony's. Daarna splitsten we ons op. De ene groep mocht zwemmen, de andere maakten een echte tocht op de pony's, eindelijk! Daarna wisselden we. 's Middags smulden we onze buikjes vol. Nu nog even spelen. Tot straks mama's en papa's! 

Deze blogpost werd geplaatst op Thursday, October 22, 2015 om 16:45 door Vanja Colson onder Ongecategoriseerd.