Corona update regeling vanaf 17 maart 2020

Beste ouders,

Enkele praktische zaken die ingaan vanaf morgenochtend:

De thuisblijvers
Vanaf morgen is het de bedoeling dat jullie elke dag enkele taakjes krijgen doorgestuurd van de meester of de juf via Gimme!

Het opstellen van een bepaald dagschema is alvast een goede leidraad om ook een bepaalde structuur thuis aan te nemen in deze ‘corona’-tijden. Leerkrachten zullen hiervoor zeker een suggestie doorsturen. 
Voor alle duidelijkheid, kinderen die niet naar school komen kunnen geen leerachterstand bekomen t.o.v. kinderen die wel naar school komen, we beperken ons hier tot opvang. 

De voor- en naopvang:
Alle voor- en naschoolse opvang zal voor iedereen worden georganiseerd door Patjoepelke. Dus ook de kinderen van het lager die voor 8u aankomen mogen naar daar. Na 16u gaan alle kinderen naar Patjoepelke.
Op woensdag is er na 12u geen opvang meer op Spoele! 

Middagmalen:
Uw kind dient ‘s ochtends aan te geven of hij/zij al dan niet een maaltijd wenst te bestellen, u hoeft dus niet meer op voorhand in te schrijven.

Aankomsttijden:
De basisregeling blijft: ‘s morgens aankomen tussen 8u10 en 8u25, en ‘s middags aankomen tussen 13u10 en 13u25, uitzonderingen kunnen worden toegestaan na telefonische aanvraag.

Gezien het beperkte aantal leerlingen, verzamelen we vanaf morgen terug op de speelplaats, waar de leerkrachten met dienst de kinderen verzamelen en meenemen naar het lokaal. 

Fruitdagen:
Op woensdag gaat de fruitlevering niet door. Aanwezige kinderen dienen dus zelf iets mee te brengen van thuis.

Paashaas:
Helaas heeft ook de paashaas nu reeds laten weten dat hij dit jaar niet zal langskomen op school. 

Leerkrachten:
Onze school zet dagelijks een beperkt aantal leerkrachten in voor de organisatie van de opvang, de poules werken onafhankelijk van elkaar en de kinderen worden gegroepeerd in kleuters, L1 → L3 en L4 → L6.
Speeltijden worden afzonderlijk georganiseerd. 

Met vriendelijke groeten,

meester Stijn

directeur

Deze blogpost werd geplaatst op Monday, March 16, 2020 om 14:45 door Elien Vermeulen onder Ongecategoriseerd.